Bewerken van Baksteenformaat

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, dan worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven. Daarnaast zijn er andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 5: Regel 5:
  
 
===Regionale formaten===  
 
===Regionale formaten===  
De productie van bakstenen vond overal plaats waar klei voorhanden was en bakstenen nodig waren. Later werd de productie steeds meer geconcentreerd in het rivierengebied en in de provincies Friesland en Groningen. Na verloop van tijd onstond er enige standaardisatie van de steenformaten en kregen de meeste regio's een kenmerkend formaat baksteen:
+
De productie van bakstenen vond overal plaats waar klei voorhanden was en bakstenen nodig waren. Later werd de productie steeds meer geconcentreerd in het rivierengebied en in de provincies Friesland en Groningen. Na verloop van tijd onstond er enige standarisatie van de steenformaten en kregen de meeste regio's een kenmerkend formaat baksteen:
  
 
{| class="wikitable" width="40%"
 
{| class="wikitable" width="40%"
Regel 49: Regel 49:
 
===Bron===
 
===Bron===
 
De tekst is gebaseerd op:
 
De tekst is gebaseerd op:
* Monumentenwacht, Inspectiehandboek 1, 1.2.1.0.4  
+
* Monumentenwacht ''Inspectiehandboek 1'', 1.2.1.0.4  
 
* Baksteenformaten, Landleven 11e jaargang, nummer 5 – september/oktober 2006
 
* Baksteenformaten, Landleven 11e jaargang, nummer 5 – september/oktober 2006
* Bureau Helsdingen  
+
* Bureau Helsdingen
  
 
===Links===
 
===Links===

Al uw bijdragen aan Agriwiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie Agriwiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)