Bewerken van Smeedijzer

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, dan worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven. Daarnaast zijn er andere voordelen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 1: Regel 1:
In tegenstelling tot [[gietijzer]] is smeedijzer smeedbaar. Het materiaal werd in de XVI-XVII goedkoper waardoor het o.a. kon worden gebruikt om [[vliering|vlieringbalken]] in een [[kap]] op te hangen. Dit was in de Middeleeuwen ondenkbaar.
+
In tegenstelling tot [[gietijzer]] is smeedijzer smeedbaar. Het materiaal werd in de XVI-XVII goedkoper waardoor het o.a. kon worden gebruikt om [[vliering]]vlieringbalken in een [[kap]] op te hangen. Dit was in de Middeleeuwen ondenkbaar.
  
  

Al uw bijdragen aan Agriwiki kunnen bewerkt, gewijzigd of verwijderd worden door andere gebruikers. Als u niet wilt dat uw teksten rigoureus aangepast worden door anderen, plaats ze hier dan niet.
U belooft ook dat u de oorspronkelijke auteur bent van dit materiaal of dat u het hebt gekopieerd uit een bron in het publieke domein of een soortgelijke vrije bron (zie Agriwiki:Auteursrechten voor details). Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)